Stars – In our Bedroom after the War

Stars - In our bedroom after the warDe meeste CD’s die ik bestel komen amper uit de verpakking en verdwijnen zo de kast in. Ik heb de muziek meestal al lang en breed via andere wegen bemachtigd om te proefluisteren en zo’n zilverkleurig schijfje past ook al niet in mijn iPod. Meestal is er toch niet veel meerwaarde te behalen aan een CD: een kartonnen doosje of plastic “jewelcase” met als je geluk hebt een boekje met lyrics en extra’s en natuurlijk de CD zelf.

Vandaag lag er een pakje voor me in de brievenbus met daarin het laatste album van de canadese band Stars: In Our Bedroom After the War (Amazon). Weliswaar wederom een suf kartonnen doosje, maar naast een bonus DVD met live optredens van de canadese band viel me iets anders op: het verwachte boekje met lyrics ontbrak. In plaats daarvan kwam er een twaalftal kaartjes uit het hoesje zetten, met aan één kant lyrics en aan de andere kant een deel van het schilderij van Tom Campbell dat ook op de album cover prijkt:

6987|400

Zal vast iets te maken hebben met het feit dat het album onder het label “Arts & Crafts” is uitgebracht, maar ik houd wel van een beetje gepuzzel :)

Comments are closed.