A Balladeer – Panama lyrics

Hoes PanamaAl een tijdje ben ik helemaal verzot op het album Panama van ons eigen A Balladeer, die ik overigens aankomende maandag live ga bewonderen. Op hun website zijn echter geen transcripten te vinden van hun geweldig diepzinnige songteksten.

Tenminste, niet op het eerste gezicht. Er wordt namelijk niet naar deze lyrics gelinked, ze staan er wel degelijk en hier zijn ze voor het gemak even opgesomd:

 1. Summer
 2. Blank
 3. All I Wanted
 4. Pre-Berlin
 5. Sirens
 6. Winterschlafer
 7. Robin II
 8. Fortune Teller
 9. Hamburg
 10. Copper Shades
 11. Swim With Sam
 12. Herbst (helaas niet aanwezig)

Niet alle songteksten zijn ook compleet, maar ik vond het desalniettemin een feature die het vermelden waard was :)

11 Responses to “A Balladeer – Panama lyrics”

 1. Alex says:

  Mijn eerste associatie met Panama is het gelijknamige nummer van Van Halen, welke ik best kan waarderen :-)

 2. Lisette says:

  A Balladeer is voor mij wel bekend en vind ze geweldig! Jammer genoeg zijn ze nu nog niet zo erg bekend in Nederland zelf… Hoop dat het nog gaat gebeuren!

 3. Michel says:

  Nou ja, niet heel bekend… Ze stonden wel op lowlands afgelopen jaar :) Daar heb ik ze zelf trouwens niet gezien, maar ze zijn wel erg goed live.

 4. Michelle says:

  a balladeer, mijn helden!! ik ga ze waarschijnlijk 4 (!) keer zien!! in februari, enschede en deventer! en dan misschien ook nog acoustisch bij de plato! ik heb zo’n zin! (=

 5. Tessa says:

  Ik ken de Swim with Sam wel, daarna stonden ze in het voorprogramma van Live in Ahoy, en sindsdien ben ik verkocht :)

 6. Michel says:

  In februari begint de nieuwe tour alweer :)

 7. Moontje says:

  Ha Michel en andere balladeristen! Ik ben al tijden een die-hard BLOF-fan, en via hun concerten en onderlinge “connecties” zeg maar, heb ik kennisgemaakt met a balladeer. Ook op de BLOF-forums – door mij drukbevolkt – wordt er vaak aandacht besteed aan “nieuwe ontdekkingen”. Een soort talentscouting, haha! Ik vind het in ieder geval heerlijk om naar balladeer te luisteren…. en nog heerlijker om hun muzier kwalitatief op een wat lager niveau te doen belanden – door kaaihard mee te zingen!
  Daarom was ook ik op mijn queste naar de complete lyrics van de nummers van PANAMA. Ik heb al een soort speurtocht gehouden op hun eigen site… maar kom niet verder dan dat rijtje half-werkende hyperlinkjes.
  Jouw verzamelde teksten, Michel, lieten weer hoop gloren. Trouwens, wat lief van je dat je zo voor anderen alles bij elkaar zet :)) … MAAR NOU DOET BIJ JOU OOK DE HELFT VAN DE HYPERS HET NIET!!

  Als je de teksten nog hebt… wil je dan misschien zo lief zijn om ze naar mij te mailen..??

  Alvast superbedankt, en anders even goeie vrienden hoor!

 8. Michel says:

  Tsja, ze hebben de boel van hun site verwijderd helaas. Als je de lyrics wil hebben kun je natuurlijk gewoon de CD kopen, daar staan ze gewoon in het boekje. Ik heb zelf niet zo veel zin om dat over te gaan typen, maar als ik dat ooit doe dan post ik het ongetwijfeld weer hier ;)

 9. Faried says:

  Heb ze zojuist in Delft gezien.. en ja .. ze zijn echt heeeeeel goed Live.. had ze al eerder op Westerpop hier in Delft gezien !!

  Geweldige teksten idd !!

 10. T says:

  Voor de tekst van Herbst
  http://www.aballadeer.com/herbst.html

  Groeten, T

 11. Maaike says:

  Heey allemaal,
  Ik heb alle lyrics van het album Panama wel, want ik heb de cd. Nu ben ik nog op zoek naar lyrics van andere nrs van ze, dus die niet op Panama staan. Wie heeft er wat voor me???