Herfstdipje

Bij het lezen van de titel zou je verwachten dat ik last heb van een post-zomerdepressie, zoals die zo vaak voorkomen als het mooie zonnige zomerweer zich laat verruilen voor het druilerige, regenachtige herfstsfeertje. Niets is minder waar. Ik voel me prima, ik heb iedere ochtend als ik uit m’n bed spring zin in de dag die komen gaat, ook al zitten daar vaak vervelende verplichtingen in. Mijn lichaam lijkt het daar de laatste paar dagen echter niet mee eens te zijn.

Ik ben direct moe, ben futloos, heb een beetje een twijfelachtig hoestje en werd vanochtend badend in het zweet wakker. Nu ik hier in m’n badjas op de bank zit heb ik nergens last van, dus nu maar hopen dat ‘t niet doorzet.

Ach, ik zet even een lekkere kop thee voor mezelf, trek een lekker dikke trui aan (mijn “berenvel” is altijd perfect voor dit soort dingen), en ga maar eens een poging doen wat te sporten vanmiddag. Ik heb gisteravond gemerkt dat zo’n dansmatje (Dance Dance Revolution!) daar een heel goed alternatief voor is!

3 Responses to “Herfstdipje”

 1. Kruidkoek says:

  Ik heb van horen zeggen dat slaap het ook wel goed doen. Misschien toch eens het proberen waard…

 2. Dad says:

  Een zomerdipje in de herfst, toch een beetje vreemd, ik denk dat je waarnemings vermogen
  wat wordt beinvloed door misschien wat overmatig alcohol gebruik in het weekeinde.
  En een kopje thee helpt dan niet echt, misschien moet je je lichaam eens ontslakken
  zodat je weer klaar zicht hebt.
  By the way Proficiat……………………..

 3. aeolos says:

  Klinkt o zo bekend… bij mij ging het na mijn eigen ALV redelijk over. Als dat representatief is voor kandi-voorzitters, zou het bij jou nu ook over moeten gaan. Gefeliciteerd! Tot op de constitutie, wij zullen waarschijnlijk grotendeels compleet aanwezig zijn.