Herfstdipje

Bij het lezen van de titel zou je verwachten dat ik last heb van een post-zomerdepressie, zoals die zo vaak voorkomen als het mooie zonnige zomerweer zich laat verruilen voor het druilerige, regenachtige herfstsfeertje. Niets is minder waar. Ik voel me prima, ik heb iedere ochtend als ik uit m’n bed spring zin in de dag die komen gaat, ook al zitten daar vaak vervelende verplichtingen in. Mijn lichaam lijkt het daar de laatste paar dagen echter niet mee eens te zijn.

Ik ben direct moe, ben futloos, heb een beetje een twijfelachtig hoestje en werd vanochtend badend in het zweet wakker. Nu ik hier in m’n badjas op de bank zit heb ik nergens last van, dus nu maar hopen dat ‘t niet doorzet.

Ach, ik zet even een lekkere kop thee voor mezelf, trek een lekker dikke trui aan (mijn “berenvel” is altijd perfect voor dit soort dingen), en ga maar eens een poging doen wat te sporten vanmiddag. Ik heb gisteravond gemerkt dat zo’n dansmatje (Dance Dance Revolution!) daar een heel goed alternatief voor is!

3 Responses to “Herfstdipje”

  1. Pingback: Kruidkoek

  2. Pingback: Dad

  3. Pingback: aeolos