Celebrities Eating

Soms kom je van die dingen tegen op het internet waarvan je denkt: Hoe verzin je het? Hadden we een paar jaar geleden het geweldige cat-scan.com, waar het kunstzinnige “leg je kat onder de flatbad scanner en stuur het resultaat op” concept werd uitgebuit, en al een tijd het illustere Rate My Poo (denk even na voor je hier op klikt), nu is het online repertoire aan onzinnige sites uitgebreid met Celebrities Eating. Zoals de naam al doet vermoeden, is de site gevuld met foto’s van beroemde gezichten waar een hot-dog, een hamburger of een lepel soep in verdwijnt.

Blijkbaar vinden mensen dit interessant. Zou het zijn omdat blijkt dat celebrities ook maar mensen zijn? Dat ze ook moeten eten en dat Heidi Klum ook wel eens een hamburgertje snoept? Of zou er toch een kunstzinnige gedachte achter een foto waarop Hillary Duff een gigantisch stokbrood naar binnen propt schuilen?

Om mijzelf voor het uitzonderlijke geval dat ik ooit beroemd word maar vast in te dekken, hier even een foto waarop ik nog enigszins normaal een lepel yoghurt met cruesli naarbinnen werk.

Michel eating

Gelieve alle foto’s waarop ik oncharmant een broodje döner kebab induik, een oester leegslobber of van top tot teen onder het chocoladeijs zit achterwege te laten ;)

Comments are closed.