Wintersport 2007

SnowboardSinds ik vorig jaar met Inter-Actief een week snowboarden geweest ben, heeft het wintersportvirus me te pakken. Ik ben nog altijd geen grote fan van het soort massatoerisme dat ermee gepaard gaat, maar het gevoel van een plank onder je voeten waar kilometers sneeuw onderdoorsuizen vind ik heerlijk.

Niet voor niets kwamen dan ook deze winter de wintersportkriebels weer opzetten. Van de belabberde toestand van mijn huurspullen van vorig jaar heb ik wel geleerd. Voor mij geen gedeukt, bot en ongewaxt huurboard meer. Dat heb ik ingeruild voor een fonkelnieuwe Rossignol District+ uit de collectie van 2006, die in slechts het verfje en het prijskaartje verschilt van zijn opvolger van 2007. Met wat tweedehands Flow-bindingen erbij en een draagtas die ze me er bij Duijvestein gratis bij wilden doen ben ik een stuk beter af. Het enige wat nog rest zijn schoenen, om de onvoorstelbaar stinkende huurschoenen te vervangen.

Vandaag heb ik met Hester weer een stukje van de puzzel ingekleurd: de reis is geboekt! Van 23 tot en met zondag 31 maart hoef je niet al te veel van mij te verwachten ;) Dan zit ik in het skigebied Pra loup in de Franse Alpen.

Ik heb er nu al zin in!

2 Responses to “Wintersport 2007”

  1. Pingback: Kruidkoek

  2. Pingback: Glenda