iPhone

iPhoneTerwijl ik op vakantie was, heeft Apple stiekem de langverwachte iphone gereleased. Een apparaat dat nu al al mijn verwachtingen lijkt te gaan overstijgen.

Goed, welgesteld kan het ding niets meer dan mijn huidige QTEK S100 smartphone, maar het ziet er allemaal zo eenvoudig, zo gebruikersvriendelijk, zo doordacht, zo gelikt zo… Apple uit! Apple doet hier niets nieuws. Apple doet wat het sinds jaar en dag doet: simpele no-nonsense apparaten maken waar mensen op zitten te wachten. Voor de iPhone geld wat mij betreft hetzelfde als voor de felbekritiseerde iPod Shuffle: minder features is niet altijd slechter. Wat moet je met handschriftherkenning en ingewikkelde software als het ook anders kan. Intuitievere input heb ik nog nooit gezien. Zie de keynote en je begrijpt wat ik bedoel.

We zullen het moeten afwachten. Onze vrienden in de VS kunnen pas in Juni genieten van dit apparaat, wij zullen er waarschijnlijk nog langer op moeten wachten. Tot dan moeten we het maar hiermee moeten stellen…

3 Responses to “iPhone”

  1. Pingback: Remko

  2. Pingback: Michel

  3. Pingback: Michel’s Exhaust » Oh my, 11th of July