Transparent Toaster: is ‘ie al klaar?

Ik zal proberen er geen gewoonte van te maken, maar hier alweer een concept design dat de moeite van het vermelden waard is: de Transparent Toaster. Waarom heeft niemand dat eerder bedacht?
In plaats van een suffe blikken doos met gloeidraadjes erin verschroeit dit speeltje namelijk je brood door het glas te verhitten. Kun je in ieder geval zien wanneer het mis gaat. Maar dan moet ‘ie wel eerst in productie genomen worden natuurlijk. 
 Transparent Toaster

3 Responses to “Transparent Toaster: is ‘ie al klaar?”

  1. Liang says:

    Wel een veiligheidsprobleempje als ik er zo naar kijk: volgens mij kun je dit apparaat maar beter uit de buurt van kinderen houden aangezien het glas wordt gebruikt als hitte-element. Ook een hoop volwassenen zullen zich er aan verbranden ;)

  2. Michel says:

    Hehe, helemaal waar, hoewel veel cheap-ass broodroosters van metaal sowieso heet worden. Ik maak me bij dit ontwerp meer zorgen over hoe je die boterham er als ‘ie klaar is in godsnaam uit krijgt :P

  3. Froukiwi says:

    Hoezo geen gewoonte van maken? Goeie gewoonte juist! Het is leuk om te zien welke maffe dingen jij elke keer weet op te snorren. Michels maffe designjacht, voor al uw vernieuwende producten. Ik zou zeggen: hou ’em erin!