Het groenere gras

Bij ons is het gras groener
Vanochtend viel het me op mijn korte tocht naar de Universiteit weer op: het gras was net gemaaid, er wapperden ineens vlaggen aan de masten langs de weg in het verlengde van de hoofdingang en nergens een verdwaald herfstblaadje te bekennen. De voorlichtingsdagen zijn weer begonnen.

Ik blijf het bij iedere gelegenheid waarbij de Universiteit Twente een goede indruk achter wil laten hypocriet vinden, maar vandaag heb ik er zelf aan meegewerkt. Zojuist heb ik onze verenigingskamer uitgekamd op zoek naar verdwaalde playboys, en die weggemoffeld in een hoekje naast de bank. Zometeen even zorgen dat er nergens meer dubieuze “Hij komt, hij komt” zijn blijven hangen van ons feest van afgelopen woensdag.

Zucht, wat ben ik hypocriet. Zometeen mijn pak maar eens aantrekken.

4 Responses to “Het groenere gras”

 1. Kruidkoek says:

  Weeeeh, Michel is terug! Hier hetzelfde verhaal, al werken wij er niet eens zo aan mij de schijn op te houden. Als je het gebouw binnenloopt staat er verse koffie en thee voor je klaar en ligt er ‘Twentse’ krentewegge en cake op een groot dienblad te wachten.

 2. Michel says:

  Heej, waarom hebben jullie krentenwegge en wij niet?
  Als ik zometeen de volgende lading ouders heb toegesproken kom ik even een plak halen hoor ;)

 3. aeolos says:

  Wij hadden ook geen krentenwegge! Wel van die ranzige koeken die we normaal aan leden verslijten :P Bah… Bij ons was ook alles netjes “opgeruimd”… Over representatief gesproken :)

 4. Erik says:

  In het sportcentrum lag ook krentewegge. Ideaal als je laat/brak uit bed komt na flatfeest en te weinig brood naar binnen kunt werken voordat de voetbalwedstrijd begint. Toch nog ff stukje ontbijt meegepakt op deze manier