Sexspotjes, werken die nu echt?

Tsja, als je lekker in bed TV ligt te kijken, en die afstandsbediening ligt eigenlijk net buiten handbereik, zie je wel eens dingen die je anders snel naar de uitknop hadden doen grijpen.

Zo lig ik mij op dit moment te verbazen over het nog altijd dalende niveau van de welbekende sexreclames. Ik bedoel, die uitgewoonde pornosterretjes die met hun lichaamsdelen staan te zwaaien met een voice-over van een zwoele vrouwenstem die volstrekt euforisch een telefoonnummer uitkreunt, kennen we ondertussen wel, net zoals de altijd net iets te neppe contactadvertenties van dames achter een 0906 nummer met een boxnummer. Het zogenaamde “SMS Chat” is voor mij echter nog helemaal nieuw.

Op dit moment hoor ik de stem van Clasisse, 19 jaar, die klinkt alsof ze zojuist ofwel een doos sigaren heeft gerookt, ofwel een fles whisky flink heeft laten klotsen (of misschien een combinatie van die twee), maar wat door moet gaan voor een geile damesstem. Clasisse heeft hemels lang blond haar, blauwe ogen, een slank figuur en mooie lange benen, volgens eigen zeggen tenminste. Voor slecht

Comments are closed.