Sneeuw!

Ik kijk vanochtend uit mijn raam, en wat zie ik? Sneeuw! Hartstikke gaaf natuurlijk, maar dat betekent wel dat ik daar het hele weekend doorheen mag sjouwen met 5 andere koukleumen. Brrrrr, heb het nu al koud. Hopelijk maken de sneeuwballengevechten wat goed ;)

Update: Ondertussen is het van “lief sneeuwen” overgegaan naar “hard sneeuwen met kollosale vlokken”, en ligt er een plaatselijk meer dan 20cm sneeuw. Het was al een hele survivaltour om in het centrum te komen, compleet met een bijna-aanrijding, maar de terugweg sloeg helemaal alles: als fietser stond je voor de keuze door een dusdanig dik pak sneeuw te fietsen dat je wiel niet meer wilde draaien met al die sneeuw tussen je spatbord, ofwel door de hobbelig vertrapte sneeuw, waardoor je praktisch om de tien seconden op je gezicht ging.

Wel leuk om te zien hoe slecht ons land is voorbereid op deze hoeveelheiden sneeuw. Het openbaar vervoer ligt op z’n gat, het verkeer in de stad zit helemaal vast, en strooiwagens komen er ook al niet meer doorheen.

Nu op naar dat sneeuwballen gevecht ;)

5 Responses to “Sneeuw!”

  1. Pingback: Alexander

  2. Pingback: Kruidkoek

  3. Pingback: Sijmen

  4. Pingback: Michel

  5. Pingback: Michel’s Exhaust » Van de regen in de drup