De uitvinding van het wiel

Ik heb al zo vaak gehad dat ik dacht “Damn, als ik een weblog had, dan zou ik dit er in schijven!”, maar ja, bij gebrek aan weblog bleef dat telkens uit. Omdat het tegenwoordig helemaal hip schijnt te zijn een weblog te hebben, moet ik er ook maar eens aan geloven.
Nu ben ik eigenlijk ook wel weer zo dat ik het stiekem veel origineler vind om zelf lekker achter het toetsenbord te krupen, en een paar honderd regels PHP code uit te spugen, maar tegelijkertijd ben ik ook weer te lui en ongemotiveerd om daar daadwerkelijk aan te beginnen.
Natuurlijk wist ik ook wel dat er al bakken met gratis weblog pakketten te vinden zijn op internet, maar goed, iedereen kent het welbekende probleem met de bomen en het bos wel: Ik had geen flauw idee welke ik moest nemen. Totdat ik eens een keer een kijkje nam bij Ronald’s weblog, en daar tot de conclusie kwam dat WordPress er eigenlijk nog lang niet zo gek uit ziet :)
Vanaf nu kunnen jullie dan ook genieten van de dagelijkse hoop onzin die ik jullie te bieden heb. Laten we nu maar hopen dat ik hier niet ook te lui voor blijk te zijn.

5 Responses to “De uitvinding van het wiel”

  1. Pingback: Ronald

  2. Pingback: Sander

  3. Pingback: Michel

  4. Pingback: Sander

  5. Pingback: Michiel