Dubrovnik deel twee

Even vooraf: dit internetcafe is wederom enorm traag, dus we hebben alweer weinig foto’s in het album bijgeplaatst. De foto’s in deze post linken dan ook niet door naar het album. Dat komt nog wel (net als de filmpjes).

Vandaag hebben we het allemaal een beetje rustig aan gedaan. Nadat we gisteren het internetcafe verlaten hebben, zijn we na wat slenteren door “old town” in een rustiek restaurantje aldaar beland. Het was een erg chique ding, dat midden in een binnenplein van een oud gebouw lag. Aan HesterĀ“s spaghetti met salade en mijn authentiek Kroatische zwarte risotto met zeevruchten hebben we wat meer uitgegeven dan gepland, maar het smaakte heerlijk.

Snel daarna zijn we onze tent ingedoken, zodat we vandaag lekker op tijd wakker werden en aan een rustige dag konden beginnen, waarvan we in ieder geval alvast wisten dat er geen boten naar Kor

One Response to “Dubrovnik deel twee”

  1. Ben says:

    Hoi Michel en Hester, nou nou, dat klinkt wel erg leuk en mooi, wij gaan eind September naar Turkye maar volgend jaar gaan wij ook naar dat eilandje maak maar heel veel foto’s en regel alvast een plekje voor ons tentje voor volgend jaar.
    Gaat het weer helemaal goed met Hesters hoofdje??
    Hopelijk blijft het weer daar nu mooi dan kunnen jullie nog flink genieten (het is niet toevallig een nudisten eiland? het blijkt er daar nl. veelvuldig voor te komen ;) in dat geval hoef je geen plekje te regelen voor ons voor volgend jaar maar maak wel maar xtra veel foto’s)

    Gr. Ben (en Anja)