Postwintersportdipje

Ik ben weer terug, alweer een paar dagen. Zo’n weekje wintersport is echt heerlijk. Even niets aan je hoofd dan koude sneeuw en zonnebrandcrème. Niets om handen dan een paar handschoenen.
Het was de eerste keer dat ik daadwerkelijk op wintersport was, dus de eerste paar dagen bestonden voor mij voornamelijk uit vallen en opstaan (letterlijk). Niet in de laatste plaats omdat het eigenlijk gewoon al veel te lang veel te mooi weer was. Dat is fijn als je bruin wil worden, maar funest voor de sneeuw op de pistes. Na de nodige blauwe plekken kon ik concluderen dat een niet al te scherp gekant huursnowboard een ramp is op een keiharde ijspiste. Gelukkig ging het daarna een stuk harder sneeuwen, zodat ik uiteindelijk nog vrij best de piste af kon komen.
Nu ben ik dus weer thuis, maar ik heb m’n draai nog niet helemaal gevonden. Een tikkeltje futloos hang ik op de bank en luister ik naar muziek. Een lekker stuk sneeuw zou me goed doen nu ;)

2 Responses to “Postwintersportdipje”

  1. Zwerver says:

    Zeg doe eens niet? Het is al koud genoeg zonder sneeuw, en jij gaat sneeuw vragen?

  2. Kruidkoek says:

    Mijn dip duurt al een jaar nu, als ervaringsdeskundige kan ik je vertellen… het wordt niet minder. Zelfs in een snikhete zomer heb ik fantasieën dat ik ‘s ochtends sneeuw zie liggen…