Hotshots: WK Lingerie

Het andere OranjeIk kijk eigenlijk vrijwel nooit TV, maar vandaag had ik hier thuis het gezamenlijk eten gemist, dus zat ik eens in m’n uppie met mijn bordje voor de TV. De reden dat ik niet zo vaak TV kijk, is dat er eigenlijk maar weinig boeiends op komt. Zo ook vandaag, dus ik zapte naar Veronica, waar Startrek: Voyager op was. Een serie die nog wel te pruimen is.

Ik was net een minuut of tien aan het kijken, toen er ineens bovenin het beeld witte letters verschenen: “Deze uitzending wordt onderbroken voor een live uitzending van het WK Lingerie”. “Het WK wattes?” hoor ik mezelf denken, maar echt: twee minuten later zat ik te kijken naar in schaarse lingerie getooide dames die elkaar met een voetbal te lijf gingen.

Het is natuurlijk een simpele formule: mensen raken opgewonden van voetbal, dus als je een tiental domme bimbo’s in lingerie hijst, ze een bal geeft en ze penalties tegen elkaar laat nemen moet het wel goed komen. Zeker wanneer voorzien van enthousiast commentaar.

Uiteraard bakken de betreffende dames er niets van, maar daar lijkt het niet over te gaan. Bij de vele action-replay scènes is vaak geen bal te bekennen. Ster van de show zijn tenslotte de dames zelf en de lingerie die ze dragen.

Dit alles wordt natuurlijk gesponsord door een niet nader te noemen kansspelmagnaat, waardoor het geheel nogal de smaak heeft van een heel duur reclamespotje. Het is in ieder geval een stuk lachwekkender dan het echte voetbal ;)

Meer informatie over Hotshots: WK Lingerie vind je bij Veronica.

One Response to “Hotshots: WK Lingerie”

  1. Pingback: CyBeR