Schijtend het WK in!

Ik ben helemaal niet zo’n voetbal type. Ik speel het spel niet, ik kijk er niet naar. Tenzij natuurlijk de complete gekte rond de belangrijkere wedstrijden losbreekt: de wereldkampioenschappen. Gezellig met een krat bier en een zak chips voor de TV hangen met een sloot vrienden mag tenslotte ook best als er toevallig voetbal op de TV is.

Al die oranje versieringen, toeters en bellen hoeven van mij niet zo, maar iedere keer kan ik er wel weer hartelijk om lachen. Laat er onlangs nu net een heel bijzondere oranje-“gadget” toegevoegd zijn aan de berg zooi die er al bestaat: wc-papier!

Ja, je leest het goed. Haal de oude rivaliteit op en veeg je kont tijdens het WK af met de Duitse vlag! Dat kan zelfs in twee “smaken”, want er is een moordende concurrentieslag uitgebroken tussen de twee aanbieders van het zogenaamde WK-scheisspapier. Als poepende WK-liefhebber kun je kiezen tussen papier met afwisselend de Duitse vlag en de welbekende adelaar, of papier met de Duitse vlag, de tekst “Grüssen aus Holland” en “Olé, olé, die Mannschaft durch die Plee!”. Bij die laatste zit nog de extra “grap” dat midden op de Duitse vlag staat “Plaats hier uw persoonlijke boodschap”. Een tekst die tijdens het doen van een “number two” natuurlijk maar één betekenis kan hebben.

Het WK-papier is iets goedkoper (36 rollen voor €70,-), tegen Scheisspapier (36 rollen voor €81,-) en is daarnaast ook in de Nederlandse variant verkrijgbaar. Zelf vind ik het Scheisspapier vele malen grappiger, maar oordeel zelf! (En er is toch zeker geen enkele mongool die meer dan twee euro per WC-rol gaat betalen?)

Links: Scheisspapier. Rechts: WK-papier.

5 Responses to “Schijtend het WK in!”

  1. Pingback: Zwerver

  2. Pingback: Michel’s Exhaust » Schijtpapier Revisited

  3. Pingback: Michel

  4. Pingback: Oliver Kahn

  5. Pingback: Michel’s Exhaust » Ein Volk - ein Reich - ein Schnurr?