Komt een vrouw bij de dokter

Kaft Komt een vrouw bij de dokterSinds ik aan mijn studie begonnen ben neem ik niet meer zo vaak de tijd om mezelf in een boek te storten. Het was dan ook meer geluk dan wijsheid dat ik onlangs in de trein begon aan het boek “Komt een vrouw bij de dokter” van Kluun. Een boek waar ik wel al veel van had gehoord, maar waarvan ik in eerste instantie niet direct het idee had dat het wat voor mij was.

In het kort gaat “Komt een vrouw bij de dokter” over het leven van twee getrouwde, jonge, mooie, geslaagde en succesvolle mensen en hun dochtertje en hoe dat leven verandert als één van hen kanker krijgt.

Een heel ontroerend verhaal, maar tegelijkertijd is “Komt een vrouw bij de dokter” wel met veel humor geschreven. Het boek is voor een deel autobiografisch en dat merk je. Niet eerder kon ik zo meeleven als met Stijn, de hoofdpersoon, terwijl hij worstelt met zichzelf en de situatie waarin hij tegen zijn zin is beland.

Ik heb “Komt een vrouw bij de dokter” in twee rukken uitgelezen. Nadat ik in een korte treinreis over de helft was geraakt, heb ik de rest van het boek vanochtend in één ruk verslonden om mijn honger te stillen.

Aan iedereen die ooit aan kanker een dierbare is verloren: lees dit boek.
Aan iedereen die nooit aan kanker een dierbare is verloren: lees dit boek.

Binnenkort vol verwachting aan het vervolg beginnen.

3 Responses to “Komt een vrouw bij de dokter”

  1. Pingback: Tin

  2. Pingback: Michel’s Exhaust » De weduwnaar

  3. Pingback: seo optimization